V živahnem in inovativnem okolju v OŠ Ob Dravinji v Slovenskih Konjicah se je med 22. in 23. septembrom 2023 odvijal Mini Podjetniški tabor, ki je postal pravo igrišče za mlade, ustvarjalne misli in sveže poslovne ideje. V osrčju osnovne šole Ob Dravinji smo, v okviru projekta JP MLADI 2023/24, zagnali podjetniški vrtinec, kjer so mladi talenti dobili priložnost, da svoje ideje razvijejo v uspešne poslovne zgodbe.

INOVACIJA IN KREATIVNOST NA DELU

V dveh dneh intenzivnega dela in učenja je nastalo osem izjemnih poslovnih idej, ki so jih učenci razvili pod budnim očesom naših mentorjev. Mladi podjetniki so se ne le naučili osnov podjetništva in razvoja poslovnih idej, temveč so tudi uživali v druženju in zabavi, ki so jo naši mentorji spretno prepletli z učnim procesom. Strah pred javnim nastopanjem je bil prisoten, vendar so mladi s pomočjo našega usposabljanja in podpore nastop opravili z odliko!

ZAHVALE IN POHVALE

Velika zahvala za uspešno organizacijo tabora gre učiteljici Suzani Kovše Breznik in ravnateljici mag. Nevenki Brdnik, ki nas je z odprtimi rokami sprejela v svoje prostore. Njuna predanost in podpora sta bili ključni za izvedbo tega inspirativnega dogodka.

VESELJE IN PRIČAKOVANJA

Mladi so polni navdušenja in že komaj čakajo na naslednje srečanje. Do takrat pa jim želimo podjetno, ustvarjalno in uspešno šolsko leto, polno novih znanj in odkritij. Verjamemo, da bodo pridobljene veščine in znanja koristila mladim na njihovi podjetniški poti in da bodo nekoč tudi sami postali mentorji naslednjim generacijam mladih podjetnikov.

POVEZOVANJE IN SODELOVANJE ZA BOLJŠO PRIHODNOST

Mini Podjetniški tabor v Slovenskih Konjicah ni bil le priložnost za učenje in razvoj, temveč tudi za povezovanje in sodelovanje. Mladi so spoznali, da je s skupnimi močmi mogoče doseči več in da je sodelovanje ključ do uspeha v poslovnem svetu. Z združevanjem različnih talentov, znanj in veščin smo ustvarili močno sinergijo, ki bo v prihodnosti prinesla še več inovativnih in uspešnih poslovnih projektov.

VIZIJA IN MISIJA

Naša vizija je ustvariti okolje, kjer bodo mladi lahko razvijali svoje podjetniške sposobnosti in kjer bodo ideje dobile krila. Naša misija je nadaljevati s podpiranjem in spodbujanjem mladih, da sledijo svojim sanjam in postanejo gonilna sila pozitivnih sprememb v družbi.

PRIDRUŽITE SE NAM!

Vabimo vse mlade, ki imajo strast do učenja in željo po ustvarjanju, da se nam pridružijo na naslednjem Mini Podjetniškem taboru. Skupaj bomo odkrivali nove poti, razvijali inovativne ideje in gradili svetlejšo prihodnost za vse nas!