MCP in Medobčinsko društvo prijateljev mladine PO – PI  in organizira poletne “Najs Počitnice”  za najstnike, ki si želijo postati mladi mladi podjetniki.

Razmišljaš Out of the box? Sanjaš, da boš nekoč uspešen podjetnik / podjetnica? Začni zdaj in svojo idejo pretvori v posel! Vse najstnike, stare med 11 in 15 let vabimo, da se nam med 5. in 16. avgustom pridružite na delavnicah v Mladinskem centru Postojna (Vilharjeva 14). Prijave so obvezne. 

Prijavnica za dvotedenske delavnice podjetništva, javnega nastopanja in predstavitve. Poiskali bomo prave ideje in jih razvili, se urili v skupinskem delu, saj bomo skupaj razvijali načine, kako naše ideje uresničiti, predstaviti, prodati … Delavnice so primerne za osnovnošolce, stare med 11 in 15 let. Dobivali se bomo ob delavnikih med 5. in 16. 8., od 10. do 14. ure. Zaželeno je, da se udeležite vseh 9 dni delavnic, saj se bodo vsebine med seboj povezovale in nadgrajevale. Dobivali se bomo v Mladinskem centru Postojna (Vilharjeva 14), vsak dan ob 10. uri. S seboj imejte malico.
S prijavo dovoljujete izvajanje delavnic na terenu po Postojni.


https://forms.gle/NBCTxwNhKh83aVZF6