PRIMER DOBRO NAPISANEGA POSLOVNEGA PITCHA

DISEČE SVEČE

 

1. Problem (40 s)

Ali ste kdaj želeli ustvariti popolno vzdušje v svojem domu, a vam običajne sveče niso ponudile dovolj? Morda so bile preveč umetne, niso dovolj dobro dišale ali pa so bile preprosto nevarne za uporabo. To so problemi, s katerimi se soočajo mnogi ljudje, ki iščejo idealno rešitev za svoj dom.

 

2. Rešitev (40 s)

Predstavljam vam “Dišeče Sveče” – sveče, ki so narejene iz naravnih sestavin in ponujajo terapevtske učinke z eteričnimi olji. Naš prototip je že tu! Sveče so oblikovane tako, da zagotavljajo dolgotrajno gorenje in enakomerno sproščanje dišav, ki pomagajo pri sprostitvi in osredotočenju.

 

3. Prednost pred konkurenco (30 s)

Naše sveče so narejene iz 100% naravnih sestavin, kar pomeni, da so okolju prijazne in ne vsebujejo strupenih kemikalij. Poleg tega imamo tehnologijo za enakomerno sproščanje dišav, ki konkurenci preprosto ni na voljo.

 

4. Idealni kupec (25 s)

Naš idealni kupec je zdravstveno ozaveščena oseba, ki ceni naravne izdelke in išče holistične rešitve za izboljšanje kakovosti življenja v svojem domu.

 

5. Kako služimo denar (20 s)

Naše sveče bomo prodajali prek spletnih trgovin in partnerskih maloprodajnih mest. Poleg tega bomo ponudili naročniške pakete za redne stranke.

 

6. Ekipa (15 s)

Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov za izdelavo sveč, tržnikov in oblikovalcev, ki so zavezani k ustvarjanju najboljše možne izkušnje za naše stranke.

 

7. Poziv k dejanju (10 s)

Če želite biti del te revolucionarne spremembe v svetu sveč, se nam pridružite danes!